De kavels

‘t Hees in Westerbork kent 15 ruime kavels en biedt daarmee ruimte aan royale en exclusieve, vrijstaande koopwoningen in het duurdere segment. U kunt hier kiezen uit kavels met oppervlakten van 1000 tot 2100 vierkante meter. Een groot aantal kavels ligt rondom een centrale Brink. Elke kavel heeft zijn eigen karakter en grootte. U kiest zelf welke kavel het best bij u past.

Groen Bosrijk

Hoe ziet uw droomhuis eruit? 

In ‘t Hees heeft u de mogelijkheid om uw eigen droomwoning te bouwen.
U heeft hierbij alle vrijheid in architectuur. In ‘t Hees bepaalt ú hoe uw droomhuis eruit ziet. Van moderne villa tot prachtig landhuis.
Landelijk, modern, klassiek of traditioneel. Het kan allemaal. Die vrijheid werkt inspirerend. Hoe ziet uw droomhuis eruit? Laat u inspireren.
Kijk op karstenbv.nl

Als je het kunt dromen, kun je het ook bouwen

Als geen mens ooit zou dromen zou de wereld er waarschijnlijk een stuk saaier uitzien. Als u op deze website terecht bent gekomen, is de kans groot dat u ook zo'n droom heeft. Een droom van een eigen huis dat speciaal voor u is gebouwd en aan al uw wensen voldoet. Een huis dat de wereld een stukje mooier maakt. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij aan uw droom kunnen meebouwen.

Kavelkaart 2

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

ADRES

Gelegen tussen Orvelterstraat en Westerborkerveld

E-MAIL

info@mjm.nl

NEEM CONTACT OP

+31 (0)539 562 045

Hoofdstraat 2
9431 AD Westerbork

T: 0593-562045
E: info@mjm.nl
I: www.mjm.nl

Javastraat 10-18
9401 KZ Assen

T: 0592-338410
E: nieuwbouw@lamberink.nl
I: www.lamberink.nl